velkommen

Velkommen til byportaler – vi henviser kunder til butikker

På vores portaler har din butik mulighed for at blive set af nye kunder og byens turister

Henvisning og synliggørelse af butikker og virksomheder er et must for at få flere og nye kunder, det gælder både online og i gågaden.

Hos byportaler.dk hjælper vi med at henvise besøgende til byens gågader, forretninger og åbningstider med brugerbetalte portaler.

Hele ideen ved at henvise nye kunder til de butikker og virksomheder med en profilside – er ekstra synlighed. For en forretning eller virksomhed der ikke er så synlig, får ingen besøg eller nye kunder hverken på adressen eller på nettet.

En butik der tilmelder sig får langt mere synlighed og dermed mulighed for at få flere besøgende og ikke mindst et backlink fra et site der generer trafik.

Et væld af muligheder for butikker og virksomheder

Byportaler.dk bygger portaler til by shopping, forretninger og virksomheder. Alle vore portaler er unikke på flere måder. Det betyder blandet andet at, næsten alle vores portaler har en gratis profil, her kan alle deltage og få besøg af nye kunder på deres facebookside. Derimod en butik med en premium-profil får langt mere opmærksomhed fra søgemaskinerne, da denne profil er optimeret efter salg af kundes produkter. 

Vi vil løbende præsentere ny portaler i forskellige byer og hvis du har forslag til en by, område eller BID-område, sp kontakt os endelig. Vores portaler er brugerbetalte, hvilket gør at vi hurtigt kan komme i gang.

Er der spørgsmål til dette projekt, eller du ønskes at blive tilmeldt i din by, så kontakt os ganske uforpligtende på 7111 3500 eller via kontaktformularen her.

ann2021ii
leads webly
bahne
Handel lokalt - både i by og webshop
Artikler og Nyheder