Tiltræk flere lokale kunder..

Annoncering på vores medier.
Bliv fundet på søgemaskinerne og få nye besøgende til din forretning eller virksomhed fra flere lokale vinkler.

Ram din lokale
målgruppe på vores portaler og profiler

Køb lokalt - så er butikkerne her også i morgen

Ram den lokale målgruppe med annoncering og profiler på vore medieportaler

Byportaler.dk råder over en række lokale medieportaler, der har til formål at hjælpe små og mellemstore forretninger med at blive set online og i bybilledet. Vi ønsker at gøre annonceringen mere gennemsigtig med god service og priser der er til at betale.

Vores daglige arbejde består i at bygge portaler til e-handel, webshops & hjemmesider, SEO, online annoncering for virksomheder er ønsker at blive set.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe eller ønsker du at få en pris eller en snak om din forretnings muligheder. Så ring uforpligtende til Michael på 7111 3500 eller skriv en mail på salg@byportaler.dk.

Lad os vise din forretning frem
- vi sender kunden til dig

Få en profil for din forretning eller forretninger på vores byportaler. Så har kunden en større chance for at finde netop det produkt i sælger.

Det virker som du har en ekstra hjemmeside eller annonceplads for netop din forretning. Det øger dine muligheder markant, for at hente flere kunder til din butik og samtidig en bedre placering i søgemaskinerne.

Hvis du ikke har en hjemmeside til din forretning, så kan denne profilløsning også bruges. Vi sammensætter nemlig altid profilerne efter kundens behov. Profilerne kan bruge som et salgssted, med henvisning til telefonisk kontakt, Facebook eller andet. 

En profil indeholder ren information, skrevet af en vores forfatter og med henblik på at sælge dit produkt. Vores medier hjælper med at øge dine salg. 

Bannerannoncering

På vores medier er det muligt at få sammensat en annoncepakke, så man kan få vist sine budskaber overfor den lokale målgruppe. Vi har sammensat vores reklamepakker på månedsbasis og priserne er naturligvis afstemt med besøgende og trafikmængde. 

Nyhedsbrev

Vi arbejder i øjeblikket på denne form for annoncering. Vi er tilbage inden længe med denne annonceringsform.

Andet annonceformat med annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der bliver til i samarbejde mellem Byportaler´s annonceafdeling og en annoncør.

Byportaler´s annoncørbetale artikler er et unikt annonceprodukt, som både involverer og informerer læseren. Indholdet er af høj kvalitet, akkurat som et almindeligt redaktionelt indhold, blot er artiklens idé og vinkler udviklet i samarbejde med annoncøren.

Når en artikel er markeret med ‘annoncørbetalt indhold’ eller ‘artiklen indeholder reklame for [firmanavn]’ eller ligende, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Vores annoncørbetalte indhold vil altid være tydeligt afmærket i toppen af teksten.

Se flere artikler her.

banner
Støt din by - handel lokalt

Artikler og Nyheder