Tiltræk flere lokale kunder..

Annoncering på vores medier.
Bliv fundet på søgemaskinerne og få nye besøgende til din forretning eller virksomhed fra flere lokale vinkler.

Ram din lokale
målgruppe på vores portaler og profiler

Køb lokalt - så er butikkerne her også i morgen

Ram den lokale målgruppe med annoncering og profiler på vore medieportaler

Byportaler.dk råder over en række lokale medieportaler, der har til formål at hjælpe små og mellemstore forretninger med at blive set online og i bybilledet. Vi ønsker at gøre annonceringen mere gennemsigtig med god service og priser der er til at betale.

Vores daglige arbejde består i at bygge portaler til e-handel, webshops & hjemmesider, SEO, online annoncering for virksomheder er ønsker at blive set.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe eller ønsker du at få en pris eller en snak om din forretnings muligheder. Så ring til Michael på 7111 3500 eller skriv en mail på salg@byportaler.dk.

Bannerannoncering

På vores medier er det muligt at få sammensat en annoncepakke, så man kan få vist sine budskaber overfor den lokale målgruppe. Vi har sammensat vores reklamepakker på månedsbasis og priserne er naturligvis afstemt med besøgende og trafikmængde. 

Nyhedsbrev

Vi arbejder i øjeblikket på denne form for annoncering. Vi er tilbage inden længe med denne annonceringsform.

Andet annonceformat med annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der bliver til i samarbejde mellem Byportaler´s annonceafdeling og en annoncør.

Byportaler´s annoncørbetale artikler er et unikt annonceprodukt, som både involverer og informerer læseren. Indholdet er af høj kvalitet, akkurat som et almindeligt redaktionelt indhold, blot er artiklens idé og vinkler udviklet i samarbejde med annoncøren. Alle tekster bliver skrevet af det vores team og det fremgår tydeligt, hvem der er afsender af indholdet på tværs af vores platforme.

Når en artikel er markeret med ‘annoncørbetalt indhold’ eller ‘artiklen indeholder reklame for [firmanavn]’ eller ligende, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Vores annoncørbetalte indhold vil altid være tydeligt afmærket i toppen af teksten.

Se andre artikler her.

banner
Støt din by - handel lokalt

Artikler og Nyheder

flytte
Annoncørbetalt artikel
Skal du flytte?

Har du tidligere boet til leje og aldrig prøvet at købe dit eget hjem før? Denne artikel er en rigtig fin hjælp til dig, der står overfor at ville købe bolig.

Læs artiklen her »»