skrive nyheder

Har du lyst til at skrive artikler og nyheder på vores medier

Kan du skrive nyheder og artikler - få dem udgivet på vores lokale medier

Byportaler.dk er et online nyhedsmedie med forskellige by- og shoppingportaler. Vores mål er at dække en række større og mindre byer i hele landet. Vi vil gerne formidle og fortælle de gode og spændende lokale nyheder fra dit område.

Er du god til at fortælle og har du lyst til at skrive om det der har lokal eller din interesse – så kan du gøre det enten her på siden og på vores lokale medier. Vi stiller gratis spalteplads til din rådighed.

Jeg kan skrive nyheder og artikler - hvad skal jeg skriv om?

Her er ingen nyhed for lille eller for stor – den skal blot være unik og relevant for borgerne i by og lokalområderne.  

Som et tænkt eksempel, kan det være en artikel om jeres gågadeforening, en seværdighed i din by eller om de mange nye og spændende ting der sker i netop din del af byen.

Er du arrangør af kulturelle arrangementer – er du også meget velkommen til at præsentere dem på vores medier, både før og efter arrangementet.

Er du ejer af en virksomhed – så hører vi også gerne fra dig, når du har ansat en ny kollega, fået en ny spændende ordre eller bare har lyst til at fortælle en god nyhed til vores læsere.

Det er gratis at få dine nyheder på vores medier. Vi forbeholder os dog retten til at afvise indlæg og artikler, samt redigere i de indsendte artikler.

Det vil glæde os til at modtage dine artikler.

Byportaler.dk
Telefon: 7111 3500 spørg efter Michael.
Email: redaktion@byportaler.dk

ann2021ii
leads webly
bahne
Handel lokalt - både i by og webshop
Artikler og Nyheder