Få styr på dit website´s SEO helbred

Den gode placering i søgeresultaterne kan være altafgørende, i forhold til af få flere besøgende
- få en rapport om dit SEO-helbred.

SEO rapport
- få ren besked om
fejl og mangler

Styrk din hjemmeside - Modtag en gratis SEO-rapport

Søgemaskineoptimering er vigtig for at blive fundet på Google - Få en gratis SEO rapport der viser fejl og mangler på dit site

De fleste virksomheder oplever at deres hjemmeside har tekniske udfordringer, men kender ikke omfanget af dette. Webshops og hjemmesider med tekniske udfordringer, ligger sjælden godt i søgeresultaterne, selvom det er netop dér man ønsker at være til stede.

En hjemmesides tekniske setup kan spænde ben for hjemmesidens videre færden i søge­resultaterne. Nogle gange kan de tekniske fejl dog hurtigt løses og det medfører efterfølgende fine resultater i virksomhedens online salg.

Vi vil gerne hjælpe små erhvervs­drivende med at blive lige så synlige som de store forretninger. Derfor tilbyder vi at finde de SEO-fejl og problemer der er på dit site, så de kan blive rettet og flere kan finde din forretning online.

En god placering i søgeresultaterne kan være altafgørende for din forretning - lad os samarbejde

Google ændrer sin algoritme ofte og den måde de rangere sider på nettet. Derfor bliver dit site løbende gennemgået af søgemaskinernes robotter og det er disse robotter, der definerer og finder ud af hvor relevant din hjemmeside er i forhold til de søgeord du findes på. Jo bedre man rangerer på sine vigtige søgeord, jo større er sandsynligheden for, at få flere potentielle kunder.

“What is missing” - Få en gratis SEO rapport og få indblik i din hjemmesides helbred

Med en SEO rapport får du et godt overblik med information over de fejl, mangler og must do der er på dit site. Vi løber din hjemmeside igennem og finder de tekniske fejl og mangler frem. Du får rapporten retur og kan rette de mangler og ændringer der skal til.

For at kunne levere en rapport til dig, har vi brug for lidt oplysninger. Udfyld venligst nedenstående skema, så vender vi retur. Du kan forvente at modtage din rapport i løbet af et 48 timer i hverdagene og det er ganske gratis.

Læs mere om denne service på www.seo-rapport.dk

Info til rapport

Vi vil gerne hjælpe med SEO optimering

Vi tilbyder i øjeblikket denne gratis rapport indeholdende analyse af de tekniske fejl og mangler på din hjemmeside. Vi vil dog ikke lægge skjul på, at grunden til, at vi tilbyder denne rapport er, at vi til daglig udføre SEO arbejde for en del virksomheder, og derfor kan vi relativt hurtigt spotte fejl og mangler. 

Vi vil også gerne hjælpe dig, med at løse denne opgave uden krav og denne rapport er helt uden binding. Vi kan hjælpe, så din shop eller hjemmeside bliver mere synlig, både lokalt, nationalt og internationalt. Vores team kan, foruden SEO arbejde hjælpe med moderne hjemmesider, webshops, vedligeholdelse af plugins og online markedsføring. Vi arbejder med synlighed og selv et lille budget kan gøre en forskel.

Hvis du har spørgsmål til SEO, du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende her.