shoppingvejle

ShoppingVejle.dk – Ny portal til butikkerne i Vejle

ShoppingVejle vil samle lokale butikker, erhverv og byliv i Vejle

Vi synes at Vejle er én af Danmarks absolut hyggeligste og fineste byer. Gågaden er fyldt med forretninger, hvor man med garanti altid kan finde noget, man mangler og samtidig indeholder gågaden også de mere specielle forretninger med unikke varer, der ikke lige opstøves andre steder.

Desuden kan butikkerne i Vejle prale af, at de ligger på en af Danmarks længste gågader, og så råder byen også over, Bryggen, et stort og moderne indrettet shopping center i flere etager, som ligger i forlængelse af den sydlige del af gågaden .

Butikkerne i Vejle kommer i centrum

Med ShoppingVejle-portalen bliver gågaden og butikkerne sat i centrum og bliver mere synlig på nettet. Det vil klart skabe mere fokus på byen og bylivet. I takt med flere butikker og virksomheder kommer med på portalen, vil fordelen blive indlysende og for de fleste butikker skabe flere besøg i deres online forretninger og i den fysiske butik.

Vi ønsker med dette projekt, at synliggøre Vejle på så mange måder som mulig. Byportaler.dk arbejder med synlighed på nettet i form af portaler, online marketing og SEO. Der arbejdes på flere nye projekter der kan spille sammen og være med til at skabe mere synlighed for byens handlende, så forretningerne får flere nye lokale kunder.

Infolinks

Besøg portalen på www.shoppingvejle.dk.
Se gågadens og Bryggen Vejle åbningstider her.
Køb et gavekort til City Vejle her.

ann2021ii
leads webly
bahne
Handel lokalt - både i by og webshop
Artikler og Nyheder