Gennemsigtighed er vigtig..

Læs om vores betingeler for brug af kontaktformular, billeder, cookies- og privatlivspolitik

Betingelser,
Cookies- &
Privatlivspolitik

Herunder information om GDPR-, cookie- og persondatalov­givningen

INTRODUKTION

Når du besøger byportaler.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du ønsker at læse mere om cookies, er der god info på den danske Wikipedia her.

Vi ønsker at skabe absolut tryghed for dig, når du bruger vores digitale tjenester og produkter. Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes

DATABESKYTTELSE

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Byportaler.dk/Zetup Kommunikation er dataansvarlig, og vi sikrer at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: info@byportaler.dk.

OPHAVSRET

Brugsretten til billeder anvendt på byportaler.dk tilhører enten Zetup Kommunikation eller er venligst udlånt af annoncører og gæstebloggere. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med Zetup kommunikation.

Al tekst er udarbejdet af Zetup Kommunikation, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller i sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre, er meget velkomne.

Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på info@byportaler.dk med dine ønsker.

ANNONCERING

Byportaler.dk er brugerbetalt og her annonceres der, både i form af banner-annoncer, adsense, logo-annoncer, affiliate-links og med sponsoreret indhold. Vi følger de danske og internationale love omkring annoncering, sponsoreret indhold og GDPR. Vi samarbejder dog kun med udvalgte virksomheder, vi selv kan stå inde for, og som har relevans for vores målgruppe.

Indlæg under artikler indeholder som regel reklamelinks (vi skriver hvis artiklen er annoncørbetalt) og almindelige nyheder fra de forskellige byer, her kan forekomme links som ikke er kommercielle. Vi linker også til indhold af ren interesse eller videns værdi for læserne.

PERSONOPLYSNINGER OG HVAD VI BRUGER DEM TIL, VED BRUG AF KONTAKT­FORMULAREN

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, virksomhedsnavn, telefonnummer og e-mail samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

COOKIEPOLITIK