Glæd kæresten eller en god ven

Når man giver gaver, er der altid nogen der bliver glade. Giv din kæreste eller en god ven et gavekort til din by. Det vil glæde både din ven og din by.

Køb et
gavekort til
byens butikker

Støt de lokale butikker - Køb et gavekort

De fleste City- og Handels­standsforeninger udsteder gavekort til byens forretninger og handelssteder

Skal du give en gave til en du holder af? Så er et gavekort til byens gågade eller forretninger en fantastisk gaveidé. For med et sådan en fin gave kan modtageren købe præcis det han eller hun ønsker sig. Modtageren kan udvælge netop den ting der er på ønskelisten og købe varen selv. Det må siges at være god måde at få en gave på.

En oplagt gaveide - Køb et gavekort fra listen

Vi har samlet en række byer der sælger de perfekte gavekort, der kan bruges i midtbyens handelsliv. Listen med købssteder er opsat i vilkårlig rækkefølge.

Listen vil løbende blive opdateret (sidst opdateret: 15. maj 2021).

Køb et gavekort til din by – begynd her:

Gavekort til butikker og shops

Her finder du et udvalg af gavekort til butikker over hele Danmark. Find en butik og køb et gavekort den en du holder af eller dig selv. Der er rigtig mange muligheder og vi finder hele tiden nye gavekort til listen. 

Mangler vi en på listen fra din City- eller Handelsstandsforening, så kontakt os endelig, det koster ikke noget at være med. Kontakt os, for at komme på listen.

Et gavekort kan også bruges som årets firmagave. Med sådan et kort på hånden, kan du ramme de fleste gaveønsker, både til ham og hende. Både store og små gaver er velkommen på gavelisten. Besøg den by du ønsker at dine ansatte skal have et gavekort til. Gør det allerde i dag!