tyveri

Faldende indbrudsstatistik i Danmark

ann2021ii

Indbrudsstatistikken falder - det betyder optimér din egen indbrudssikring

Selvom det måske er overraskende for mange, har Danmark faktisk længe været dét land i EU med det største antal indbrud pr. indbygger.

Da det næppe er nogen rekord, vi er glade for, er det netop også en glædelig nyhed, at statistikken har været faldende de seneste par år. Årsagen til dette kan skyldes flere forskellige ting; hjemsendelse som følge af corona, øget fokus på indbrudssikring i medierne, bedre sikkerhedssystemer på markedet.

Det væsentlige er imidlertid at se på, hvordan vi fastholder den faldende tendens, så der fremover også vil være færre indbrud i de danske hjem og virksomheder. Netop derfor er det værd at overveje og implementere forskellige gode råd mod indbrud.

5 tips og tricks – optimér din egen indbrudssikring

Hvad end du står som sikkerhedsansvarlig i virksomheden eller blot som privat husejer, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke effektive tiltag, der kan optimere tyverisikringen.

Bagger Låse og Alarm præsenterede i år en landsdækkende kampagne – Stop Tyven! – der havde til formål at sætte fokus på bedre tyverisikring. Direktør Thomas Bagger og hans dygtige team giver derfor gerne ud af deres gode råd til, hvordan du kan undgå indbrud.

  • Gem ekstranøglen godt væk: Tyven kender sandsynligvis godt til diverse steder, hvor ekstranøglen kan gemmes, så det er naivt at tro, at din indbrudssikring er god, hvis du har en nøglen liggende nær hoveddøren. Forsikringen dækker desuden ikke 100%, hvis en indbrudstyv kommer ind med en nøgle, eller hvis der i første omgang ikke har været låst.
  • Få lås på dine vinduer: Én af de hyppigste indgangsmetoder for tyven er gennem vinduer og terrassedøre. Derfor kan du med fordel få undersøgt, om det er ved at være tid til en udskiftning.
  • Alarmskilte virker afskrækkende: En enormt nem og effektiv måde at holde tyvene på afstand er ved at anskaffe sig alarmskilte eller -klistermærker – gerne med refleks, så tyven også kan spotte dem i mørket.
  • Luk dørene, når du er væk: Hvis tyven kan få et for godt overblik over, hvordan din bolig er indrettet, kan det være lettere for vedkommende at bryde ind. Luk derfor gerne dørene, når du er væk hjemmefra.
  • Lås værktøjet inde: Gør ikke tyven en tjeneste ved at lade værktøj ligge fremme, der kan bruges til at bryde ind med. Lås det i stedet godt inde i skuret og lad også gerne være eventuelle stiger gemt godt væk.

Opdag mange flere gode råd og gratis artikler på Bagger Låses blog her.

ann2021ii
leads webly
bahne
Handel lokalt - både i by og webshop
Artikler og Nyheder